Efamo Beheer B.V.

Vastgoed projecten

Een groot deel van de vastgoedprojecten van Efamo zijn transformaties, waarbij bestaande gebouwen die hun functie hebben verloren, bijvoorbeeld voormalig kantoorgebouwen en/of grootschalige winkelpanden, grondig worden ver(nieuw)bouwd. Deze transformatie wordt gedaan met een duidelijke visie waarin de eindgebruikers centraal staan en veelal duurzame, betaalbare en praktische (huur)appartementen worden gerealiseerd. Wij stellen onszelf altijd als doel om toonaangevende panden te ontwikkelen met een uitstraling passend bij de locatie. Veel (huur)appartementen hebben een grootte van tussen de 45 en 60 m2 omdat hier vanuit de samenleving behoefte naar is.

Onze drijfveer is het mooier en leefbaarder maken van het gebied door het (her)ontwikkelen van gebouwen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en/of elkaar ontmoeten. Wij gaan altijd voor hoge kwaliteit en stellen in alle fases de eindgebruikers in de exploitatiefase centraal. Door de jarenlang opgedane praktijkkennis op het vlak van integraal vastgoedbeheer en vastgoedmanagement te integreren in het ontwikkelproces, realiseren we woon- en werkoplossingen met meerwaarde voor de gebruikers. Hierbij staan comfort, veiligheid, verantwoorde toepassingen van materialen, installatiecomponenten en energiebesparing centraal.
Wij werken met gerenommeerde partners samen zoals architecten, aannemers en bedrijven gespecialiseerd in het technisch- en financieel beheer. Doordat wij grotendeels ontwikkelen en transformeren voor eigen vastgoedportefeuille en dus bepalend zijn van idee tot en met de exploitatiefase onderscheiden wij ons door de hoge kwaliteit, service en vertrouwde uitstraling.

Contactformulier

Efamo Beheer B.V. (Efamo) is een onafhankelijk, veelzijdig, professioneel en ondernemend bedrijf met een focus op de lange termijn. Wij zijn altijd op zoek naar vastgoedinvesteringen of (her)ontwikkelingen. Wij zijn landelijk actief met de voornaamste focus op de Randstad. Indien u een geschikt object heeft, dan stellen wij het op prijs dat u contact met ons opneemt. Voorstellen vanaf € 1 miljoen worden in behandeling genomen.

    Contact gegevens